Eenvoudiger autorisaties vernieuwen op Invantive Cloud

Vlot Autorisatie Datacontainers Repareren

Een veelvoorkomend probleem is het vervallen van autorisaties op een beperkt aantal cloud-platformen. Het vernieuwen van de autorisaties vereiste tenminste vier stappen. De nieuwe Invantive Cloud release maakt het vernieuwen van de autorisaties veel eenvoudiger en beperkt het in de meeste gevallen tot 1 klik. Na het aanmelden op Invantive Cloud is in het dashboard meteen zichtbaar als er datacontainers reparatie nodig hebben:

Het rode cijfer en de tekst worden alleen getoond indien er datacontainers zijn die bij de laatste keer openen een foutmelding hebben gegeven.

Door op het getal te kiezen wordt men (als er maar één datacontainer met problemen is) meteen naar het scherm gestuurd om de autorisaties te vernieuwen.

Alleen als er meerdere datacontainers zijn verschijnt eerst een lijst en kan men na selectie via “Vernieuw Autorisatie” de rechten weer corrigeren:

In de lijst van datacontainers onder het dashboard “Inrichting” is zichtbaar welke datacontainer reparatie nodig hebben:

Een datacontainer wordt van de lijst met probleemgevallen afgehaald zodra de autorisatie succesvol vernieuwd is.

Bij de details van een datacontainer zijn ook een aantal statistieken zichtbaar zoals of en hoe frequent de datacontainer problemen ervaart: