Versiebeheersysteem op software repository

Invantive Producer is een software-ontwikkelomgeving voor het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige software-applicaties. De ontwikkelomgeving beschikt over een software repository en versiebeheersysteem voor het modelleren, analyseren, bewerken en samenvoegen van verschillende softwareversies. Het voordeel hiervan is dat ontwikkelaars eenvoudig vanuit de repository software kunnen ontwikkelen en beheren. In de White paper: versiebeheer software repository, gaan wij dieper op deze functies in.

Wat is een software repository?

Een software repository is een realtime datawarehouse waarin softwarepakketten opgeslagen worden. Vanuit de software repository kunnen ontwikkelaars de software modelleren, bewerken en installeren. Het voordeel hiervan is dat de softwarepakketten eenvoudig aan de bedrijfsregels kunnen worden aangepast. De software repository laat ontwikkelaars verschillende softwareversies ontwikkelen en implementeren.

In het onderstaande plaatje ziet u het versiebeheersysteem op de software repository voor het beheren- en analyseren van softwarepakketten vanuit het realtime datawarehouse.

Wat is een versiebeheersysteem?

Een versiebeheersysteem laat softwareontwikkelaars eenvoudig verschillende softwareversies vergelijken, analyseren en samenvoegen. Het versiebeheersysteem laat de verschillen en overeenkomsten van de software code zien. Dit stelt softwareontwikkelaars in staat om specifieke functies te ontwikkelen en met de oorspronkelijke versie samen te voegen. Het voordeel hiervan is dat vanuit de software repository de software gemodelleerd, ontwikkelt, bijgewerkt en samengevoegd kan worden.

In het onderstaande plaatje ziet u hoe het versiebeheersysteem de verschillen tussen versies van software-objecten weergeeft. Hiermee laat Invantive Producer softwareontwikkelaars de versies eenvoudig analyseren en samenvoegen.

Invantive Producer ontwikkelomgeving met software repository en versiebeheer

Met Invantive Producer hebben softwareontwikkelaars alle benodigde functies om bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. De software repository en het versiebeheersysteem maken het ontwikkelen en aanpassen van software gemakkelijk. Functionaliteit en flexibiliteit maken van Invantive Producer een geavanceerd systeem voor het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige financiële software en applicaties. In de presentatie: “versiebeheersysteem op software repository” ziet u hoe het analyseren, modelleren en samenvoegen van verschillende softwareversies met Invantive Producer werkt. De presentatie kunt u hieronder bekijken of downloaden:

Download als PowerPoint: Presentatie Invantive Producer: Versiebeheersysteem op software repository

Download als PDF: Presentatie Invantive Producer: Versiebeheersysteem op software repository

Neem voor meer informatie over Invantive Producer contact met ons op.