Aankondiging: einde ondersteuning Internet Explorer 8 voor nieuwe releases in 2012

Huidige ondersteuning Internet Explorer 8

De Invantive producten werken op verschillende browsers, zoals Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari en Internet Explorer. Alle releases die in 2011 zijn vrijgegeven of vrijgegeven worden werken ook op Internet Explorer 8.

Ook Microsoft heeft sinds zij Internet Explorer 8 op de markt hebben gebracht, niet stilgezeten. Internet Explorer 9 is inmiddels verkrijgbaar voor Windows Vista en Windows 7. Aan Internet Explorer 10 wordt gewerkt. De concurrerende browsers Firefox, Google Chrome en Safari hebben een voorsprong op het gebied van prestaties en grafische mogelijkheden.

Nieuwe web interface voor Invantive Estate en Invantive Vision

Onze relaties hebben ons gevraagd om de web interface van Invantive Estate en Invantive Vision visueel aantrekkelijker te maken. Op basis hiervan zijn we een project gestart voor een nieuwe web front-end die intuïtiever werkt en toch meer gebruiksmogelijkheden biedt.

Einde ondersteuning Internet Explorer 8

Internet Explorer 8 heeft mogelijkheden om een verbeterde web interface te realiseren. Maar deze mogelijkheden maken het gebruik van de alternatieve browsers Firefox, Google Chrome en Safari lastig. Het gebruik op een Apple iPad ondervindt er ook hinder van. Daarom is besloten dat versies van Invantive Estate en Vision die vanaf 2012 beschikbaar komen, niet meer samenwerken op Internet Explorer 8.

Huidige versies van Invantive Estate en Invantive Vision blijven werken met Internet Explorer zolang op deze versies nog onderhoud geleverd wordt door Invantive. U hoeft dus voorlopig niet over te stappen op een andere versie van Internet Explorer of een alternatieve browser.

Zodra u in 2012 een nieuwe versie van Invantive Estate of Invantive Vision implementeert, dient u over te stappen op Internet Explorer 9 of een alternatieve browser zoals Google Chrome.

Windows XP en Internet Explorer

Internet Explorer 9 wordt door Microsoft niet geleverd voor Windows XP en hier zijn ook geen plannen voor. Als u niet wilt overstappen van Windows XP naar Windows 7, dan raden wij het gebruik van Firefox of Google Chrome aan.