Automatisch uitlezen wisselkoersen

Ik gebruik de koppeling voor Exact Online om wisselkoersen mee in te lezen (wij ontvangen betalingen in Amerikaanse Dollars).

Mijn vraag is:

Worden de wisselkoersen automatisch bijgewerkt of moet dit periodiek handmatig gedaan worden?

De wisselkoersen worden niet in de achtergrond doorlopend ingelezen in de Exact Online administraties uit beveiligingsoverwegingen. Alleen gedurende de interactieve sessie kan de software bij de Exact Online administraties.

Op termijn zal Valuta Tools via Invantive Cloud beschikbaar komen. Mogelijkerwijs wordt dan gebruik gemaakt van de extra mogelijkheden hiervan en komt het automatisch inlezen in Exact Online ter beschikking.

Voorlopig is het advies om de URL te bookmarken naar het inlezen; bij oproepen van de bookmark worden automatisch alle instellingen weer hersteld.

De URL voor het opnieuw inlezen van wisselkoersen met dezelfde instellingen kan ook opgevraagd worden door deze knop te bedienen op https://valuta-tools.nl:

image

Deze vraag is automatisch gesloten na tenminste 2 weken inactiviteit nadat een mogelijk passend antwoord is gegeven. Het laatste gegeven antwoord is gemarkeerd als oplossing.

Gelieve een nieuwe vraag te stellen via een apart topic als het probleem opnieuw optreedt. Gelieve in de nieuwe vraag een link naar dit topic op te nemen door de URL er van in de tekst te plakken.