Download Exact Online Inkoopanalyse Rapport

Met Get My Report kunt u voortaan ook real-time uw inkopen uit Exact Online administraties analyseren. Met één klik haalt u alle inkoopgegevens over een periode op als een Excel werkboek.

Via standaard draaitabellen in Excel kunt u als inkoopmanager of margeverantwoordelijke de gegevens over inkoop analyseren. Door de inkoopanalyse te combineren met de omzet rapportages voor verkoopanalyses op basis van verkooporders en/of verkoopfacturen uit Get My Report voor Exact Online krijgt u meer inzicht in de doorloopsnelheid van de goederenstromen van artikelen, financiële marges, leveranciers en klanten om zo uw bedrijfsresultaat te optimaliseren.

Het nieuwe rapport is te vinden door te kiezen voor “Inkooporderregels”:

Exact Online inkooporderregels

De inkoopanalyse kan opgevraagd worden voor één administratie of alle Exact Online administraties in 1x:

Het koppelen is eenvoudig: bij de eerste keer aanmelden voert u uw aanmeldgegevens voor Exact Online in. Verder is voor het koppelen geen technische kennis nodig. Het rapport kan opgehaald worden vanaf Windows PC’s, Mac OS, Linux en op tablets en mobiele telefoons. De overzichten kunnen direct worden geopend in elke software die het Excel xlsx-formaat ondersteunt.

Het gebruik van de rapportages is de eerste 180 dagen gratis en vrijblijvend.

Mocht het rapport niet helemaal passen bij uw behoeftes, dan kan een specifiek voor u samengesteld rapport toegevoegd worden aan Get My Report. Hierbij staan alle mogelijkheden van de Invantive-technologie ter beschikking, waaronder de toegang tot meer dan 1.000 Exact Online API’s.