Geen contact met database mogelijk: "Kan niet verifieren met de opgegeven referenties."

De melding is:

Kan niet verifieren met de opgegeven referenties.
Probeer het opnieuw.

Invantive Cloud vereist authenticatie om te voorkomen dat gegevens publiekelijk toegankelijk worden. Gelieve de authenticatiegegevens op te geven. Dit kan door aan de linkerzijde voor “Basis” te kiezen in plaats voor “Anoniem”.

Voor meer informatie over deze melding zie ook het antwoord bij Power BI blijft melden: "Kan niet verifiëren met de opgegeven referenties." en de stap 31 bij Verbind Power BI met Bouw7.

Dat is wel interressant want eerder is mij Anoniem nodig was. Heb het nu met Basis gedaan. zelfde foutmelding

Advies is om te controleren:

  • Is de juiste gebruiker en wachtwoord gebruikt; dit kan gecontroleerd worden door hiermee aan te melden op https://bridge-online.cloud vanuit de browser.
  • Is de database toegankelijk voor deze gebruiker; dit kan gecontroleerd door na aanmelden op Bridge Online de optie “Databases” te kiezen.
  • Is het IP-adres toegestaan; dit kan gecontroleerd worden door het huidige IP-adres te vergelijken op Invantive Cloud met de bij de database getoonde IP-adressen. Als een oranje knop verschijnt, dan is het huidige IP-adres niet toegestaan (zie Corrigeer itgenboe031 en itgenboe030 melding bij Power BI Verversen (Bridge Online toegang is niet geautoriseerd vanaf IP-adres ...))).
  • Een andere oorzaak; dit kan gecontroleerd worden door na aanmelden op Bridge Online de foutmelding op te zoeken Bridge Online Monitoring. Klik op het gerelateerde verzoek; in de linkerkolom onderaan staat de foutmelding.

Deze vraag is automatisch gesloten na 2 weken inactiviteit. Het laatste gegeven antwoord is gemarkeerd als oplossing.

Gelieve een nieuwe vraag te stellen via een apart topic als het probleem opnieuw optreedt. Gelieve in de nieuwe vraag een link naar dit topic op te nemen door de URL er van in de tekst te plakken.

Dit topic is 7 dagen na het laatste antwoord automatisch gesloten. Nieuwe antwoorden zijn niet meer toegestaan.