Gratis versie Invantive Control, dé financiële risicoanalyse software voor Excel

Harderwijk - Invantive biedt van Invantive Control een gratis software versie aan om eenvoudig een risicoanalyse te maken in Microsoft Excel. Het levert realtime database en datawarehouse functies die de gebruiker in staat stelt financiële gegevens uit verschillende systemen te verzamelen en te analyseren.

Invantive Control

Op zoek om inzicht in financiële risico’s te krijgen of een risicoplanning te maken in Excel? Invantive Control biedt een risicoanalyse software binnen Microsoft Excel, voor het uitvoeren van rekenmodellen van financiële risico’s. Het biedt functies die financiële risico’s inzichtelijk maken. Daarnaast biedt Invantive Control u ook de mogelijkheid om gedetailleerde risicomatrixen te berekenen, te beveiligen en de risicoplanning in Excel uit te voeren.

Hoe werkt het?

Door een vast sjabloon op te stellen is het eenvoudig financiële gegevens uit verschillende databases op te halen. Het stelt de gebruiker in staat om organisatiebreed financiële gegevens uit verschillende systemen te verzamelen, te analyseren en de toekomstige risico’s in heldere rapporten weer te geven zijn. Hiermee krijgt u inzichten die belangrijk zijn om strategische plannen te ontwikkelen. Gegevens kunnen aangepast worden en uiteindelijk teruggeschreven worden in de database. Dit zorgt dat het voldoet aan wet- en regelgevingen.

Gratis Download

Wilt u de gratis versie van Invantive Control zelf proberen, dan kunt u klikken op de link om op de download pagina te komen. Hiermee probeert u zelf de gratis software voor financiële risicoanalyse in Excel.

Over Invantive

Invantive levert sinds 1992 softwareoplossingen voor projectmatig werkende bedrijven. De softwareoplossingen van Invantive zijn er voor bedrijven uit de
vastgoed, financiële, bancaire, groenbeheer, technologie en ICT sector. De ervaring en kennis van het bedrijf stelt het in staat om complexe bedrijfsprocessen te optimaliseren. Meer informatie over Invantive Control.