Persbericht: Grip op gegevens in Microsoft Excel dankzij Invantive Control

Invantive Control legt brug tussen Microsoft Excel en datawarehouses op basis van datavault

Hierden, 2011-09-14 – Invantive is klaar met het ontwikkelen van de software Invantive Control. Deze software legt een brug tussen Microsoft Excel en datawarehouses op basis van datavault. Invantive Control is ontwikkeld in samenwerking met Ballast Nedam, en met behulp van WBSO subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring en gesprekken met klanten heeft Invantive inzicht in wat gebruikers van complexe risicomodellen precies willen. Flexibel, intuïtief en snel gegevens invoeren zoals dit mogelijk is in Excel. Maar ook gegevens delen, consolideren en vanuit verschillende hoeken analyseren.

Microsoft Excel is erg flexibel maar zodra de gegevens door meerdere personen gewijzigd moeten worden of een bedrijfskritisch karakter krijgen, dan komen de nadelen van de flexibiliteit van Excel naar voren. Laat staan als de gegevens ook moeten voldoen aan normen zoals ISO 27002 of SAS 70.

Invantive Control biedt de oplossing

Met Invantive Control is het mogelijk dat gebruikers binnen Excel hun flexibiliteit houden waar mogelijk, zonder afstand te doen van integriteit en vertrouwelijkheid. Guido Leenders van Invantive legt uit dat het vaak een dilemma kan zijn: ‘Zelfs echte controlefreaks vertelden me dat ze zelf liever Excel gebruiken om gegevens te analyseren en samen te stellen. Maar voor grip op je processen vinden ze Excel standaard onvoldoende, wat een dilemma’.

Niet met Invantive Control; gebruikers kunnen gegevens ophalen binnen hun mogelijkheden, meenemen, aanpassen en later weer verwerken in het datawarehouse. Zonder handmatige tussenkomst van een automatiseringsafdeling en zonder kostbaar kunst- en vliegwerk. Dit alles binnen de kaders van de afgesproken bedrijfsregels. En bovendien kun je dankzij Invantive Control voldoen aan normen als ISO 27002 of SAS 70 terwijl je toch Excel blijft gebruiken.

Over Invantive

Invantive verzorgt oplossingen voor meer grip op bedrijfsprocessen voor vastgoedbedrijven, financiële instellingen en projectmatig werkende bedrijven. De software van Invantive geeft projectmatig werkende bedrijven wereldwijd meer rendement op projecten. Hoe doet Invantive dit? Dankzij jarenlange branchekennis met exact op maat gemaakte oplossingen, maar ook met kosteneffectieve oplossingen op basis van eigen standaardproducten.