Inzicht in Exact Online webhooks via de Invantive Message Bus-schermen van Invantive Cloud

Invantive Data Replicator biedt een trickle loading approach voor het repliceren van tabellen op basis van de voorgaande versie plus mutaties.

Voor Exact Online is dit gebaseerd op de Exact Online webhooks. Op een centrale locatie worden mutatieberichten vanuit Exact Online opgevangen, gerouteerd en verzameld in een wachtrij. Invantive Data Replicator kan daarna met een alter persistent cache download feed... de mutatieberichten binnenhalen en combineren met de oude gegevens tot een nieuwe versie:

Zodra eenmaal ontvangen was het eenvoudig om twijfels over de juiste combinatie van oude en nieuwe gegevens te analyseren. Echter, zolang de mutatieberichten nog in de Invantive Cloud stonden kon dit niet. De nieuwe versie van Invantive Cloud maakt dit wel mogelijk:

In het scherm Routes is zichtbaar voor de geautoriseerde overeenkomsten per soort mutatiebericht hoe ze gerouteerd worden (complexe routeringslogica zichtbaar in het detailsscherm):

De fases van de routering zijn zichtbaar bij de ingekomen berichten, de statistieken en de uitgaande berichten na routering, bijvoorbeeld als ingekomen berichten: