Itgenboe344: Can’t find EDM object mapping for ‘DataDictionary.Invantive.AUDITEVENTS@DataDictionary’. Het ophalen van het niet-gecachete antwoord is mislukt

In Bridge Online krijg ik de melding:

itgenboe344:
Can’t find EDM object mapping for ‘DataDictionary.Invantive.AUDITEVENTS@DataDictionary’.
(DataDictionary.Invantive.AUDITEVENTS@DataDictionary).
Het ophalen van het niet-gecachete antwoord is mislukt.

Advies is om precies één onderwerp per topic te behandelen. Dat voorkomt verwarring door wisselende context. De andere vragen zijn afgesplitst naar:

Deze foutmelding wordt veroorzaakt door nieuwe functionaliteit voor interactieve applicaties die na de frozen period in productie genomen is. Deze veroorzaakt onverwachte foutmeldingen met tussenvallen die bij het testen niet naar voren gekomen zijn.

Voorlopig is de oude release van voor 15 januari 2023 terug in productie genomen. In de komende tijd zullen de problemen onderzocht worden en opgelost. Daarna zal weer een nieuwe versie in productie genomen worden.

Recente toevoegingen zijn hiermee ongedaan gemaakt. De functionaliteit blijft wel beschikbaar voor Invantive App Online.

Dit probleem wordt waarschijnlijk veroorzaakt door het uiteenlopen van de versies van het zogenaamde “EDM model cache”. De cache werd niet afdoende automatisch geleegd, terwijl dit wel een vereiste was voor de nieuwe functionaliteit met Swagger API en OpenAPI-specificaties.

In de volgende inproductiename zal dit probleem opgelost zijn.

Een nieuwe release van Invantive Bridge Online is zojuist in productie genomen. Advies is om voor zekerheid de download nogmaals te draaien. Mocht het niet werken, gelieve dan een antwoord toe te voegen met de melding.