Itgenclr070 - interne fout B4FA1F

Een OData verbinding met Twinfield. Dit probleem is al eerder voorgekomen. In tegenstelling tot de overige foutmeldingen in dit bericht is deze error consistent; het herladen van de betreffende dashboards geeft elke keer een foutmelding, de andere dashboards kennen wel geslaagde reloads (OData: Simplicate: foutmelding itgenclr003 en interne fout B4FA1F - #10 door forums)

In Bridge Online krijg ik de volgende foutmelding:

  • There is an error in XML document (1, 2625). Input string was not in a correct format. (foutcode itgenclr070).

Deze melding komt meerdere malen voor per foutmelding met telkens een andere positie in het XML-document.

In het PBI-document zelf kom ik naast de foutcode B4FA1F in een andere databasetabel de onderstaande fout tegen:

OData: Invalid JSON. A comma character ‘,’ was expected in scope ‘Array’. Every two elements in an array and properties of an object must be separated by commas.

Deze foutmelding wordt veroorzaakt door nieuwe functionaliteit voor interactieve applicaties die na de frozen period in productie genomen is. Deze veroorzaakt onverwachte foutmeldingen met tussenvallen die bij het testen niet naar voren gekomen zijn.

Voorlopig is de oude release van voor 15 januari 2023 terug in productie genomen. In de komende tijd zullen de problemen onderzocht worden en opgelost. Daarna zal weer een nieuwe versie in productie genomen worden.

Recente toevoegingen zijn hiermee ongedaan gemaakt. De functionaliteit blijft wel beschikbaar voor Invantive App Online.

Een nieuwe release van Invantive Bridge Online is zojuist in productie genomen. Advies is om voor zekerheid de download nogmaals te draaien. Mocht het niet werken, gelieve dan een antwoord toe te voegen met de melding.