Itgencuy003 Kan XLAM niet toevoegen: Er is geen actief venster voor beveiligde weergave

Go to English version

Bij de eerste keer opstarten van Excel na het installeren van een Invantive Control for Excel upgrade kan een fout worden weergegeven:

itgencuy003
Kan XLAM niet toevoegen aan de lijst met add-ins.
Er is geen actief venster voor beveiligde weergave.
Invantive Control functions

met details:

System.Runtime.InteropServices.COMException
ValidationException
at System.RuntimeType.ForwardCallToInvokeMember(String memberName, BindingFlags flags, Object target, Int32[] aWrapperTypes, MessageData& msgData)
at Microsoft.Office.Interop.Excel.AddIns.Add(String Filename, Object CopyFile)
at Invantive.Producer.Control.Utility.FirstTimeInstallExcelUdfs(GlobalState owner, ExecutionOptions executionOptions, Boolean askFirst, String desiredXlamName, String desiredActiveXlamFilePath) in Invantive.Producer.Control\Utility.cs:line 5546

Bij de eerste start van Excel na een installatie en/of upgrade zal Invantive Control for Excel de installatie voltooien door het uitvoeren van een aantal post-installatie stappen. Dit omvat het installeren en activeren van een XLAM bestand genaamd “Invantive Control functions.xlam”.

Merk op dat Invantive Control for Excel uit twee invoegtoepassingen bestaat. Naast de xlam is de andere “Invantive Control for Excel” (bestandsnaam Invantive.Excel.Starter.vsto).

Het is op dit moment onduidelijk waarom Excel de fout “Er is geen actief venster voor beveiligde weergave” geeft bij het toevoegen van het XLAM-bestand dat de Invantive Control voor Excel-formules activeert. Google zoekresultaten suggereren een relatie met SharePoint.

De aanbevolen oplossingsstappen zijn:

  • Start het apparaat opnieuw op of beëindig alle actieve EXCEL.EXE-processen van alle gebruikers op het apparaat.
  • Start Excel vanuit het Start menu zonder een document te openen.
  • Wacht een minuut totdat Excel is gestart en Invantive Control de post-installatie stappen heeft voltooid.

In het geval dat de Invantive Excel invoegtoepassing ontbreekt na het opnieuw opstarten van Excel, raden wij aan om de stappen in Excel toont Invantive Control niet meer in het lint uit te voeren.

Voeg a.u.b. een antwoord toe met de uitgevoerde stappen en de laatste fout indien de aanbevolen oplossingsstappen of het opnieuw activeren van de Excel invoegtoepassing geen oplossing bieden.