PERSBERICHT: Invantive en Diesis bundelen expertise

Integratie tussen Invantive en Twinfield

30 augustus 2012

Invantive en Diesis hebben hun expertise op het gebied van projectbeheersing en Twinfield gebundeld. Diesis heeft samen met Invantive een koppeling gerealiseerd tussen Invantive en Twinfield. Deze koppeling zorgt ervoor dat gegevens die in beide applicaties gebruikt worden, slechts eenmaal in één van de applicaties ingevoerd hoeven te worden. Dit vergroot de efficiëntie en beheersbaarheid.

Guido Leenders van Invantive en Peter Kluskens van Diesis kennen elkaar uit het verleden. Recent zijn zij weer met elkaar in contact gekomen. Al snel kwamen zij tot de conclusie dat zij gezamenlijk over een unieke expertise beschikken op het gebied van financiële administraties, projectadministraties, implementaties en projectmanagement. Door het bundelen van deze kennis en ervaring kunnen zij zich optimaal inzetten om de software van Invantive te koppelen met financiële software, zoals Twinfield.

De koppeling zorgt ervoor dat stamgegevens, zoals crediteuren, debiteuren en projecten, vanuit Invantive naar Twinfield worden overgezet. De functie waarbij transacties kunnen worden overgezet is nog in ontwikkeling. “Met het realiseren van deze koppeling hopen we enerzijds Invantive in beeld te brengen bij bestaande Twinfield klanten, en anderzijds Twinfield meer te positioneren in de bouw- en vastgoedwereld waarin Invantive erg actief is”, aldus Peter Kluskens. Guido Leenders voegt hieraan toe: “Het was geweldig om te zien hoe snel deze hoogwaardige koppeling gerealiseerd werd dankzij de combinatie van technische kennis, praktijkervaring met Twinfield en de open structuur van de Invantive en Twinfield software.”

Voor het verkrijgen van de koppeling moeten een aantal instellingen ingericht worden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Invantive en/of Diesis.

Nationale Accountancy Dag

Op 6 september 2012 staat Diesis op de Nationale Accountancy Dag in Utrecht. Bij de beursstand van Diesis kan men terecht voor meer informatie over deze koppeling. Na registratie is toegang tot deze beurs gratis. www.twinfieldnad.nl

Diesis

Diesis is het adviesbureau dat organisaties adviseert en ondersteunt bij het optimaliseren en beheersen van hun financiële administratie door middel van toepassing van IT. De kerncompetenties bevinden zich op het terrein van bedrijfsprocessen, financiële software en business intelligence. De klant en haar financiële functie staan bij Diesis centraal.

Invantive:

Invantive verzorgt oplossingen op het gebied van financiële rapportage en frontofficesystemen voor vastgoedbedrijven en financiële instellingen.

De software van Invantive geeft projectmatig werkende bedrijven wereldwijd meer rendement op projecten. Invantive doet dit door op basis van branchekennis met exact op maat gemaakte oplossingen, maar ook met kosteneffectieve oplossingen op basis van eigen standaardproducten.

Twinfield:

Twinfield is een aanbieder van online boekhouden met abonnees in 22 landen. Met meer dan 80.000 administraties en bijna 40.000 abonnees is Twinfield de eerste en grootste webdienst voor online boekhouden in Europa. Online boekhouden van Twinfield is beschikbaar vanaf iedere plaats, op ieder gewenst tijdstip, via een veilige internetverbinding, tegen een flexibel abonnementstarief per maand.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Guido Leenders, directeur van Invantive B.V. Telefoonnummer: +31 (0)88 – 00 26 500

Peter Kluskens, directeurvan Diesis. Telefoonnummer: +31 (0)20 345 9004

Invantive B.V.

Diesis Consultancy B.V.