Verhuizing Valuta Tools app voor Exact Online naar Invantive Cloud

Valuta Tools app voor Exact Online

Binnenkort zal de Valuta Tools app voor Exact Online op een andere plek terug te vinden zijn. De verwachte overgang zal naar verwachting voor de zomer 2022 gebeuren.

De Valuta Tools app blijft gratis, maar zal voortaan werken op de Invantive Cloud. Momenteel draait Valuta Tools nog op basis van Invantive Data Access Point.

De app “Valuta Tools voor Exact Online” is toegevoegd aan de mogelijkheden van het gratis Invantive Bridge Online Free Plan.

Met het Invantive Bridge Online Free Plan kon u al gratis en zonder verplichtingen gegevens downloaden in Power BI en Power Query voor Exact Online en Visma eAccounting onder de volgende voorwaarden:

  • Maximaal 5 administraties beschikbaar.
  • Maximale groepsomzet van 3 miljoen Euro.
  • Maximaal 100.000 regels per dag.

De genoemde limieten gelden alleen voor Power BI en niet voor het gebruik van de Valuta Tools. Die blijven gratis voor 1 en voor 100 administraties.

Het gebruik van Invantive Cloud zorgt voor een grotere flexibiliteit, waardoor het mogelijk wordt om bijvoorbeeld automatisch inlezen toe te voegen in de toekomst.

Voorbereidingen

Om de overgang van de Valuta Tools app naar Invantive Cloud voor u zo soepel mogelijk te laten plaatsvinden kunt u vandaag al voorbereidingen treffen:

Heeft u hulp nodig bij deze stappen? Voeg een opmerking toe.

Hoe moet na de overgang de valuta en administratie gekozen worden waarvoor de upload moet plaats vinden?

De werking bij livegang zal vergelijkbaar zijn met de huidige user interface.

Kunnen we nu terug valuta naar dossiers van Exact Online importeren?

Ik kom niet uit de vraag. Wat bedoelt u?

Ik heb al account binnen Invantive aangemaakt en gekoppeld met “alle huidige en toekomstige administraties” binnen Exact Online.

Hoe kunnen we nu wisselkoersen naar Exact Online importeren via Invantive ?

We hadden daarvoor ValutaTools gebruikt.

Alvast bedankt.

1 Like

De Valuta Tools zijn op dit moment niet beschikbaar. Zie voor meer informatie: Wisselkoers inladen Exact werkt niet meer.