Voor JIRA en Confluence is Invantive Cloud nu ook beschikbaar via de Atlassian marketplace

Invantive Cloud ondersteunt sinds geruime tijd ook de volgende Atlassian producten:

  • JIRA (Core) voor bedrijfs- en softwareprocessen,
  • JIRA Service Desk voor helpdeskondersteuning,
  • Atlassian Confluence voor kennisdeling.

Atlassian Marketplace

De JIRA connectors en de Confluence connector voor Power BI zijn te vinden in de Atlassian Marketplace:

Mogelijkheden met Atlassian

Via Invantive SQL kan bijvoorbeeld JIRA geïntegreerd worden in complexe bedrijfsprocessen. Daarnaast kunnen eenvoudig voor een groot aantal JIRA en Confluence tabellen de gegevens rechtstreeks ingelezen worden in Power BI, Power Query en/of Azure Data Factory.

Net zoals voor andere connectoren is het gebruik de eerste 180 dagen gratis en vrijblijvend. Meer informatie is te vinden op https://cloud.invantive.com/jira.

Een stappenplan voor het koppelen van Power BI met JIRA of JIRA Service Desk is te vinden op http://cloud.invantive.com/jira/power-bi-connector/setup. De Microsoft Power BI connector voor JIRA heeft per Atlassian product een apart datamodel met tabellen. De JIRA data bevat bijvoorbeeld projecten terwijl de Confluence data werkt met pagina’s. Uw business intelligence consultant helpt u graag bij het samenstellen van de juiste dashboards.

De connectoren werken zowel met Power BI Desktop en Power Query, maar bieden ook de mogelijkheid om uw JIRA data te laden in SQL Server of Azure Data Factory.