Waar vind ik de bestelbonnen in de Teamleader API?

Ik ben momenteel op zoek naar de locatie van de bestelbonnen in de Teamleader API. Deze bestelbonnen zou ik graag inladen in een Power BI rapportering.

Iemand een idee?

Voor zekerheid: gaat het om werkbonnen of om bestellen van materiaal?

Een schermafdruk helpt.

Op het projectscherm staat er een balk ‘Externe kosten’. Deze bevat de bestelbonnen. Je kan hier op door klikken om naar de individuele bestelbon te gaan


ExterneKosten

Dank. Externe kosten zijn ook bekend als orders. De bijbehorende URL in de user interface is bijvoorbeeld https://focus.teamleader.eu/orders.php.

Er schijnt in de Teamleader API V1 tabellen een mogelijkheid te zijn om Externe Kosten toe te voegen via http://apidocs.teamleader.be/external_costs.php (de V1 documentatie is te vinden zoals beschreven op Waar vind ik de Teamleader V1 API documentatie?).

Echter, zowel in V1 als V2 biedt Teamleader geen mogelijkheid om externe kosten uit te lezen. Dit gebrek is bekend bij Teamleader. Er liggen tenminste drie verzoeken uit 2019 en 2020 om dit toe te voegen. Bij een controle vandaag blijkt dat er nog geen mogelijkheid is om de externe kosten / bestelbonnen via de Teamleader API uit te lezen.

Enkele mogelijk vervolgstappen:

  • Maak een export van https://focus.teamleader.eu/orders.php via de Export-knop rechtsboven.
  • Dien een verzoek in bij Teamleader Support voor een lees-API op externe kosten/bestelbonnen/orders.

Interne referenties:

  • ITGEN-4516
  • ITGEN-4517