Exact Online ontbrekende webhook berichten kan leiden tot incorrecte data in Data Replicator

Gebruikers van Invantive Data Replicator kunnen geconfronteerd worden met incorrecte of onvolledige gegevens door een korte storing op Exact Online op 6 augustus tussen 09:45 en 12:40 (UTC).

Tussen deze tijden zijn de Exact Online webhook berichten niet verstuurd betreffende relaties (Accounts), artikelen (Items) en voorraadposities (StockPositions).

Bij het aanmelden kan een melding verschijnen zoals:

Tijdelijke storing API-koppelingen 6 augustus
Je koppeling met Exact Online heeft vrijdag 6 augustus tussen 09:45 – 12:40 mogelijk API-berichten gemist over relaties, artikelen en/of voorraadposities.
Als je relaties, artikelen en/of voorraadposities hebt aangepast in dat tijdsbestek, neem dan contact op met de leverancier van je koppeling om te achterhalen of je verdere acties moet ondernemen. Je kan ook contact opnemen met API Support door een Webvraag in te dienen via de portal. Onze excuses voor het ongemak.

Het is mogelijk om de problemen te analyseren zoals beschreven op How to Analyze Exact Online Webhook Issues for Trickle Loading, maar in het algemeen raden we alle gebruikers aan om zekerheidshalve een volledige synchronisatie te draaien door het volgende statement uit te voeren:

alter persistent cache force refresh approach copy

Zodra dit statement is afgerond zal de replica weer up-to-date zijn. Eerder gemaakte rapportages of afleidingen op de data kunnen fouten bevatten.