Gerealiseerde project kosten

In welke tabel kan ik terugvinden om te gebruiken in Power BI waar de gerealiseerde kosten staan voor de groepen Inkopen en opslagen?

Is deze informatie terug te vinden in het Get My Report rapport “Projecttransacties”? Zo ja, waar treft u deze informatie aan?

Nee daar kan ik dit niet terugvinden. Deze screenshot is vanuit Exact Online.

Menu:

Overzicht → Project …-> Overzicht WBS → Gerealiseerde Bedragen

Is er iemand op dit forum die mij kan helpen hoe ik deze info kan vinden?

Ik ben niet zo thuis op het WBS gedeelte van Exact Online, maar er zijn een aantal tabellen die mogelijk deze informatie bevatten. Op de documentatie-pagina zijn er een aantal kandidaten te vinden:

Deze vraag is automatisch gesloten na tenminste 2 weken inactiviteit nadat een mogelijk passend antwoord is gegeven. Het laatste gegeven antwoord is gemarkeerd als oplossing.

Gelieve een nieuwe vraag te stellen via een apart topic als het probleem opnieuw optreedt. Gelieve in de nieuwe vraag een link naar dit topic op te nemen door de URL er van in de tekst te plakken.

Gelieve nogmaals de inhoud van het Get My Report rapport: Projecttransacties te vergelijken met het scherm.

De kosten moeten terug te vinden zijn als gegevens vanuit CostTransactionsIncremental. De opbrengsten zijn als goed is af te leiden van de gegevens uit Get My Report vanuit de tabel InvoiceTerms.

“Get My Report” is te vinden op https://get-my-report.com.