Hoe voeg ik een tweede gebruiker toe aan Invantive Control for Office?

Het meestgebruikte Invantive Office for Entrepreneurs abonnement is gelimiteerd tot/met twee gebruikers die de interactieve producten van Invantive gebruiken (de volledige lijst is te vinden in Invantive Cloud onder “Overeenkomsten”):

  • Invantive Control for Excel
  • Invantive Composition for Word
  • Invantive Query Tool
  • Get My Report
  • Invantive Cloud

Het gebruik vanuit Power BI, de Power BI Service of Power Query for Excel telt niet mee als gebruik van interactieve producten. Hiervoor gebruikt u een user interface van Microsoft.

Een gebruiker is een fysieke persoon in een facturatieperiode die de software bedient.

Initieel is er meestal 1 gebruiker. Door vervanging en toegenomen gebruik gaat vaak na een tijdje een tweede persoon ook een of meer producten uit Invantive Office for Entrepreneurs gebruiken.

Het is niet nodig om een tweede gebruiker vooraf te melden of te laten activeren. Zodra we een tweede of volgende gebruiker zien zal die door ons gekoppeld worden aan het abonnement.

Windows en Office-Producten

Bij Windows en Office-producten zoals de Excel add-in Invantive Control for Excel dient u de software te installeren vanaf de downloadsite:

U kunt daarna de download installeren op de PC of server. Bij het eerste gebruik dient de naam en e-mailadres van de persoon die de software gebruikt opgegeven te worden. Gebruik hier geen algemene namen zoals “Administratie”; het gebruik dient tot een persoon herleidbaar te zijn.

Daarna kunt u de licentiesleutel laden zoals beschreven in:

Get My Report

Voor Get My Report kan een gebruiker zich aanmelden. Indien hij gebruikmaakt van een bij Get My Report bekend Exact Online abonnement, dan wordt hij automatisch toegevoegd aan het bijbehorende abonnement. Er is verder geen inschrijving of registratie nodig; de gegevens behorende bij het Exact Online account worden gebruikt.

Get My Report is te vinden op:

Invantive Cloud

U kunt via het scherm “Gebruikers” uw collega registreren. Zorg er voor dat uw collega onder het door u opgegeven e-mailadres zich inschrijft; dan landt de collega meteen in de juiste omgeving.

Als de collega na inschrijving andere gegevens ziet qua organisatie, dan heeft hij zich ingeschreven onder een niet-gekoppeld e-mailadres. Normaliter wordt hij dan binnen enkele dagen na overleg automatisch gekoppeld, maar u kunt hiervoor ook een verzoek indienen bij Invantive Support.

Invantive Cloud is te vinden op: