Invantive en Liderado slaan handen in één

Tilburg, 20 oktober 2010. Vandaag kondigden Invantive en Liderado aan dat zij samen gaan werken om projectmatig werkende bedrijven in Zuid-Nederland optimaal te bedienen

Liderado verzorgt vanuit Tilburg de exclusieve distributie van Invantive Vision voor de provincies Zeeland, Noord Brabant en Limburg. Dankzij de aanwezigheid binnen de regio en de ervaring in het implementeren van applicaties profiteren projectmatig werkende bedrijven optimaal van de kennis en expertise van Liderado.

Invantive is een softwaremaker met specifieke oplossingen voor bedrijven die projectmatig werken of services verlenen. Dankzij een langdurige focus op innovatieve oplossingen voor deze sectoren heeft Invantive een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd, variërend van bedrijven in het MKB tot beursgenoteerde ondernemingen.

Liderado is langjarig gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen door de levering en implementatie van bedrijfssoftware.

Naast distributie, implementatie en beheer werkten beide partijen reeds intensief samen om de Invantive producten uit te breiden en mee te laten groeien met veranderende behoeften uit de markt.

Voor meer informatie zie: www.invantive.com en www.liderado.nl