Invantive laat power zien tijdens businessdagen Harderwijk

HARDERWIJK - Power in software: Invantive laat op de Stad in bedrijf businessdagen op 15 en 16 april zien wat het in haar mars heeft. ‘‘Invantive kan met haar software een belangrijke rol gaan spelen op de Veluwe’’, vindt directeur Guido Leenders.

Invantive stond de afgelopen maand nog op de CeBIT-beurs in Hannover, waar de nieuwste innovatie op IT-gebied werd getoond. Er was een grote belangstelling voor de software van Invantive. ‘We hebben veel contacten opgedaan en de verwachting is dat er vervolgopdrachten komen’’, zegt directeur Guido Leenders. Eerder ontwikkelde Invantive software voor GuideOne, de grootste kerkelijke verzekeraar in de Verenigde Staten.

‘‘We willen met de Stad in Bedrijf businessdagen meer ruchtbaarheid geven op de Veluwe’’, zegt Guido Leenders. ''We hebben internationaal klanten en willen ook in de regio actiever zijn. Onze medewerkers wonen in de regio en zijn graag bereid bedrijven in hun buurt te helpen. Invantive is een betrokken partner dat met haar klanten meerwaarde wil bereiken in automatisering en bedrijfsadministratie.

Invantive is gespecialiseerd in producten van Microsoft die uitblinken in gebruikersgemak en herkenbaarheid. Guido Leenders: ‘‘Door het maken van aanvullende programma’s kun je alles soepel laten verlopen, haal je de nadelen weg en behoud je de voordelen van de standaard software. Wij staan voor een betrouwbare en duurzame relatie met de klant en we gaan voor een collectieve aanpak’’.

Invantive heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in innovatie en daarom beschikt het over mooie portefeuille van prachtige producten. Er is bijvoorbeeld software ontwikkeld voor grootschalige projecten, waarbij het gaat om miljarden euro’s, risico’s uit te sluiten. Alles rondom een project kan inzichtelijk worden gemaakt, zowel op korte als ook op lange termijn. Met de producten van Invantive kunnen bedrijven de juiste financiële keuzes maken voor complexe projecten.

Invantive werkt het liefst samen met ondernemende en innovatie bedrijven met een hoge toegevoegde waarde en een hoog risicogehalte. De software draait in elf talen en zorgt voor een hogere arbeidsprductiviteit en optimaliseert de bedrijfsvoering voor kleine en grote bedrijven.