SQL Query's uitvoeren op Exact Online in Frankrijk, Belgie, Groot-Britannie, Duitsland en Verenigde Staten

Met het Invantive Query Tool kunt u SQL queries opstellen en uitvoeren op Exact Online in de cloud. Exact slaat, net zoals Invantive, ook buiten Nederland de vleugels uit en daarom zijn er tegenwoordig versies van Exact Online voor Duitsland, België, Frankrijk (proeffase), Verenigde Staten en Groot-Britannië.

Onze gratis SQL query tool kan nu ook verbindingen opbouwen met Exact Online administraties buiten Nederland. Na het “Ontdekken” van de verbindingen met de blauwe “ontdekkingsknop” verschijnt er per land een extra verbindingsmogelijkheid (zie de (1) in de afbeelding). Vervolgens kunt u door het invoeren van uw gebruikersnaam (2) en wachtwoord (3) zoals op start.exactonline.be een verbinding opbouwen en SQL uitvoeren zoals:

select *
from   accounts
where  code='12345'

Queries die u met het Invantive Query Tool heeft opgesteld kunt u ook gebruiken in Invantive Composition for Word om bijvoorbeeld offertes of contracten op te stellen, of in Invantive Control for Excel om gegevens naar Excel te downloaden, te muteren en terug te sturen.

In de Engelse, Duitse en Franse versie van de lijst met tabellen zijn op dit momenteel nog niet alle vertalingen beschikbaar. Die zullen rond de ultimo december beschikbaar komen in een automatische upgrade.

20141126-exact-online-belgie-sql-query-uitvoeren