Alles onder controle met Invantive Estate Munia

Invantive lanceert nieuwe release Invantive Estate voor nog meer inzicht in financieel beheer van vastgoedprojecten

Invantive introduceert Invantive Estate Munia. Invantive heeft in deze release nieuwe mogelijkheden toegevoegd om vastgoedprocessen nog beter te ondersteunen. Zo kunnen de gebruikers de dashboards zelf instellen. Op deze manier sluit de software precies aan bij de specifieke taken en behoeften van de verschillende professionals die ermee werken. De nieuwe release van de beheersoftware voor vastgoedprojecten is een uitbreiding van en verrijking op het bestaande en succesvolle Invantive Estate, dat de afgelopen drie jaar een ware opmars in de vastgoedsector kende.

Invantive Estate Munia is software die projectontwikkelaars helpt om de financiële status van een vastgoedproject in kaart te brengen. De kosten, opbrengsten en risico’s van grote ontwikkelprojecten zijn daardoor op ieder moment te controleren, zowel op korte als op lange termijn.

Invantive Estate Munia kent een aantal belangrijke nieuwe features:

  • Instelbare dashboards: Bij het openen van de applicatie beschikt de gebruiker direct over dashboards waarin alle projectinformatie in één oogopslag weergegeven wordt. De gebruiker kan hierbij de dashboards zelf instellen, zodat hij bepaalt welke gegevens de software weergeeft en hoe deze in het scherm verschijnen.
  • Intuïtieve bediening: De navigatiemenu’s zijn aangepast aan de functies waarmee de gebruiker werkt. Zo sluiten de menu’s direct aan bij de specifieke taken die met de software moeten worden uitgevoerd.
  • Verder beschikt de software over handige buttons om het navigeren tussen de belangrijkste functies te vergemakkelijken en onthoudt de ‘crumbtrail’ de laatst gebruikte schermen, zodat gebruikers gemakkelijk terug kunnen keren naar een eerder scherm. Google Earth: Het is mogelijk Google Earth te integreren met de projectinformatie. Zo krijgen gebruikers een visueel overzicht van het project.
  • Bij grote vastgoedprojecten zijn vaak verschillende leveranciers en dienstverleners betrokken en talrijke overeenkomsten moeten worden afgesloten. Invantive Estate Munia biedt duidelijkheid over de financiële gevolgen van keuzes, afspraken en onvoorziene omstandigheden. Invantive Estate Munia is daarbij gemakkelijk te bedienen door financiële professionals en ontwikkelaars.

Meer informatie over Invantive is hier te vinden.

Over Invantive

Invantive biedt vastgoedontwikkelaars en financiële instellingen expertise en oplossingen voor rapportage en controle. Oplossingen van Invantive bieden meer controle, kostenbesparingen en zakelijke inzichten.