Gratis proberen van vastgoedsoftware

HARDERWIJK – Invantive biedt een gratis probeerversie aan van haar paradepaardje Invantive Estate.

De software is met name ontwikkeld voor ontwikkelaars in de vastgoedsector.

Invantive Estate is vooral ontwikkeld om alle betrokken partijen bijeen te brengen voor het financieel onderbouwen, ontwikkelen, beheren en opleveren van vastgoedprojecten. De software ondersteunt het hele proces van gebiedsontwikkeling tot en met de beheerfase. Om dit te realiseren beschikt Invantive Estate over een integraal plannings-, contract-, risico- en kostenmanagementsysteem. Hierdoor is meer grip en controle te krijgen over vastgoedprojecten.

Inzicht in vastgoedrisico’s

Vastgoedontwikkeling brengt de nodige financiële risico’s met zich mee die door lastig te voorspellen factoren worden bepaald. Met Invantive Estate worden alle risico’s inzichtelijk gemaakt. Het verzamelt gegevens uit de projectadministratie en verwerkt deze tot overzichtelijke financiële rapporten. Samen met de kennis van uw eigen analisten geeft het meer inzicht in alle risico’s.

20141124-real-estate-budget-and-prognosis-report-software

Overal bij de hand

Invantive Estate maakt gebruik van de cloud, dit betekent dat u altijd en overal de meest actuele gegevens bij de hand heeft. Invantive Estate is dé sofwareoplossing om vastgoedprojecten te initiëren en succesvol op te leveren

Proberen?

Invantive heeft een gratis proefversie online gezet. Via Invantive Estate is deze versie gratis te downloaden.