Persbericht Invantive Estate Build 43: altijd en overal grip op vastgoedprojecten

Nieuwe release Invantive Estate

De software Invantive Estate helpt organisaties rondom vastgoedprojecten. Sinds kort heeft het bedrijf Invantive een nieuwe versie gelanceerd: Build 43. Deze versie maakt het nog makkelijker om de complexe processen rondom vastgoedprojecten te hanteren.

Invantive Estate

Vastgoedprojecten hebben een grote impact binnen een organisatie. Invantive Estate ondersteunt de gehele organisatie tijdens dit complexe proces. Op ieder gewenst moment is het mogelijk om een kristalhelder inzicht in de status van vastgoedprojecten te krijgen. Gedurende een project zijn er onderhandelingen met talloze leveranciers, met vele tijdelijke contracten en overeenkomsten voor de verhuur, verkoop en financiering. Invantive Estate is een eenvoudig te gebruiken maar zeer effectieve oplossing waarmee al deze gegevens en informatie omtrent het vastgoedproject kunnen worden vastgelegd. Het kan eenvoudig financiële gegevens inlezen uit nagenoeg alle overige programma’s. Hierdoor is het eenvoudig om continu alle projecten te monitoren en direct in te grijpen indien nodig.

Tijdbesparing door gegevens in één PDF, scannen en archiveren

“Een vastgoedproject brengt oneindig veel informatie met zich mee”, vertelt Guido Leenders, directeur van Invantive. “Deze nieuwe release van Invantive Estate helpt vastgoedontwikkelaars ook papierstromen onder controle te krijgen.” Dankzij Build 43 is het is mogelijk om alle gestructureerde, maar ook ongestructureerde gegevens in één PDF te plaatsen. Zo is alle belangrijke informatie rondom een project overzichtelijk gebundeld. Tijdbesparend is ook de nieuwe mogelijkheid om zelf de uitvoer van eigen rapporten toe te voegen aan bijvoorbeeld een e-mail over een vastgoedontwikkelingsproject. Op deze manier vergt het maar een simpele handeling om bijvoorbeeld het gevraagde financiële overzicht van project X naar de desbetreffende persoon te mailen.

2011121404-invantive-estate-build-43-integratie-rapporten-in-outlook

Daarnaast is ook integratie met scannen en archiveren nieuw. Dankzij deze integratie zijn documenten beter vindbaar en gemakkelijk en snel te archiveren. Tevens is het mogelijk om vanuit een centraal shared service center in het land een groot aantal mensen in de regio te bedienen, terwijl de documenten centraal zijn opgeborgen in dossierkasten.

2011121405-invantive-estate-build-43-voorbeeld-archiveren-documenten

Over Invantive

Invantive verzorgt oplossingen op het gebied van financiële rapportage en frontofficesystemen voor vastgoedbedrijven en financiële instellingen. De software van Invantive geeft projectmatig werkende bedrijven wereldwijd meer rendement op projecten. Invantive doet dit door op basis van branchekennis met exact op maat gemaakte oplossingen, maar ook met kosteneffectieve oplossingen op basis van onze eigen standaardproducten.