Data wordt niet meer opgehaald in power BI door delegatiefoutmelding (itgenscr754)

Wanneer we de data in Power BI willen refreshen vanuit Exact Online krijgen we de volgende melding. We hebben de delegatie weer hersteld, maar het probleem blijft zich voordoen.

Processing error
Microsoft.Mashup.Engine1.Library.Resources.HttpResource:
Request failed:
OData Version: 3 and 4, Error:
The remote server returned an error:
(500) Internal Server Error.
(Het geselecteerde databasesegment ‘***8’ moet bestaan voor de delegerende organisatie *****.'.
Controleer of er een database met dit segment bestaat voor de delegerende organisatie.
Misschien bestaat de database in plaats daarvan in uw oorspronkelijke organisatie.
Schakel in dat geval terug naar uw oorspronkelijke organisatie of gebruik een Invantive Cloud-account binnen uw oorspronkelijke organisatie om gegevens uit de database op te halen.
(itgenscr754, 68f27da5-fe2b-445a-9222-b72122af6798))
… dito for version 3 and version 4

Advies is om de in de melding beschreven acties na te lopen.

Mogelijk bieden de volgende tips ook houvast: Itgenscr754 Het geselecteerde databasesegment ‘...’ moet bestaan voor de delegerende organisatie.

Mocht niet opgelost zijn hiermee, gelieve dan voor elk van de tips kort te beschrijven hoe ze uitgevoerd zijn en met welk resultaat in een antwoord.

Neem dan ook in het antwoord een (geanonimiseerde) afdruk op van de details van het verzoek in de Invantive Bridge Online Monitoring.

Deze vraag is automatisch gesloten na tenminste 2 weken inactiviteit nadat een mogelijk passend antwoord is gegeven. Het laatste gegeven antwoord is gemarkeerd als oplossing.

Gelieve een nieuwe vraag te stellen via een apart topic als het probleem opnieuw optreedt. Gelieve in de nieuwe vraag een link naar dit topic op te nemen door de URL er van in de tekst te plakken.