Exact Online API webhooks opnieuw instellen

Op dit moment krijg ik webhook berichten binnen van Exact Online tabellen die in het verleden uit de Data Replicator zijn verwijderd.

Hoe kan ik er voor zorgen dat alleen de webhooks berichten binnen komen van de tabellen die worden gebruikt of zijn geselecteerd?

Activeren Trickle Loading en Webhooks

Bij het activeren van trickle loading als seeding approach, zullen automatisch op ondersteunde platformen (Exact Online hier) webhook abonnementen geregistreerd worden om trickle loading mogelijk te maken.

Trickle loading kan geactiveerd worden met statements zoals:

alter persistent cache table XYZ approach trickle loading

De webhookabonnementen worden opgeheven als een tabel wisselt van trickle loading naar een andere benadering zoals naar volledig kopiëren:

alter persistent cache table XYZ approach copy

Op dit moment worden webhookabonnementen niet verwijderd als een tabel(partitie) weggehaald wordt uit Data Replicator zonder eerst terug te wisselen naar een niet-trickle loading approach (ITGEN-xxx).

Handmatig beïnvloeden Webhookabonnementen

Historisch bevat de Data Replicator van Invantive SQL ook de mogelijkheid om handmatig de webhookabonnementen aan te passen met:

alter persistent cache configure webhook

Daarnaast kun je ook rechtstreeks op Exact Online webhookabonnemten beinvloeden via select, insert, update en delete op WebhookSubscriptions.