Geeft de tabel PjtTimeTransactionsIncremental hetzelfde aantal uur aan in totaal als in de PjtTimeTransactions tabel?

Ik las dat de incremental tabellen een stuk efficiënter data ophaalt in tabellen. Wordt dit gedaan door aantallen rijen weg te laten in de tabel? Het totaal aantal uur is precies hetzelfde in de ‘niet’ incremental tabel als in de incremental tabel?

De tabel PjtTimeTransactionsIncremental bevat de uren geregistreerd in Exact Online op bijvoorbeeld projecten of relaties. Het is een incrementele tabel; daardoor is hij bij grotere volumes vele malen sneller. Zie ook:

Controleer altijd de uitkomsten voor aansluiting, maar er zijn geen bijzondere gevallen bekend op deze nieuwe tabel zoals ze wel bestaan voor de financiele boekingen (Bijzondere regelnummers zoals 9999 op financiële transacties in Exact Online).

Deze vraag is automatisch gesloten na tenminste 2 weken inactiviteit nadat een mogelijk passend antwoord is gegeven. Het laatste gegeven antwoord is gemarkeerd als oplossing.

Gelieve een nieuwe vraag te stellen via een apart topic als het probleem opnieuw optreedt. Gelieve in de nieuwe vraag een link naar dit topic op te nemen door de URL er van in de tekst te plakken.