Gratis SQL Query tool van Invantive voor optimalisatie van uw rapportage

Softwarebedrijf Invantive B.V. uit Harderwijk biedt een gratis SQL Query Tool aan. Deze software oplossing geeft u de mogelijkheid om overal informatie uit uw databases op te vragen.

Query mogelijkheden

Invantive’s gratis SQL Query Tool maakt het mogelijk om specifieke informatie over bijvoorbeeld bedrijfsprocessen, voorraden, projectplanning of urenregistratie op te vragen met behulp van SQL en PL/SQL. De gebruiker geeft de database simpelweg een SQL opdracht , die daarna de juiste gegevens toont. Door de specifieke informatie wordt het analyseren zeer eenvoudig en maakt het mogelijk om rapporten heel inzichtelijk te maken en aan te leveren bij het management.

Met de SQL Query tool is het mogelijk om gegevens te sorteren, totaliseren en groeperen. Het kan onder andere cijfers optellen of gemiddelden bepalen uit de cijfers. Het maakt niet uit waar de gegevens opgeslagen zijn: Microsoft SQL Server, Oracle, MySQL, Teradata, IBM DB2/UDB of elders.

Eenvoudig rapporteren

Een groot voordeel voor een organisatie is dat de gegevens eenvoudig zijn te delen in een rapport met PDF, SQL, Excel of XPS format. De handige functionaliteiten maken van Invantive’s gratis Query Tool dé software om uw bedrijf te sturen door feiten uit uw bedrijfssystemen.

Gratis download

Download Invantive’s gratis SQL tool.

Over Invantive B.V.

Naast deze gratis SQL Query tool levert Invantive sinds 1992 softwareoplossingen voor projectmatige werkende bedrijven. De softwareoplossingen van Invantive zijn er voor bedrijven uit de vastgoed, financiële, bancaire, groenbeheer, technologie en ICT sector. De ervaring en kennis van het bedrijf stelt het in staat om complexe bedrijfsprocessen te optimaliseren.