Invantive als leerbedrijf door het GOC erkend

MBO stage bij een erkend leerbedrijf

erkend-leerbedrijf-stage

Een vak leer je in de praktijk is een vaak gehoord gezegde. Voor veel MBO-beroepsopleidingen is een praktijkstage bij een erkend leerbedrijf daarom een verplicht onderdeel. Deze stage kan als het vroegere meesterwerk van een timmerman worden gezien. Tijdens de BOL praktijkstage moet niet alleen de aanwezige kennis worden getoetst maar ook praktijkkennis worden bijgebracht. Het succesvol afronden van de praktijkstage is essentieel voor het oefenen van het toekomstig beroep. Het is daarom van belang dat de praktijkstage bij een erkend leerbedrijf wordt gevolgd. Om voor deze erkenning in aanmerking te komen, zijn er een aantal voorwaarden waar een bedrijf aan moet voldoen. Door aan de voorwaarden van de GOC te voldoen, heeft Invantive B.V. deze erkenning onlangs weten te behalen. Als leerbedrijf zal Invantive naast HBO stages ook erkende MBO stageplaatsen aanbieden.

Erkend leerbedrijf voor GrafiMedia opleidingen

Als erkend leerbedrijf zal Invantive MBO stageplaatsen aanbieden. Voor de opleiding GrafiMedia (Webdesign, Grafisch ontwerp, DTP) zal Invantive diverse BOL 4 praktijkstages aanbieden. Deze GOC erkende stageplaatsen bieden voor zowel de stagiair als voor Invantive voordelen. Door een stagiair een praktijkstage bij Invantive te laten lopen kunnen beiden van elkaar leren. De gemotiveerde stagiair brengt nieuwe kennis mee en kijkt onbevooroordeeld naar interne processen. Als erkend leerbedrijf heeft Invantive de nodige middelen, kennis en ervaring in huis om de stagiair te motiveren, te begeleiden en praktijkkennis bij te brengen. Als leerbedrijf heeft Invantive nu de kans om toekomstige medewerkers te selecteren en op te leiden.

Erkende MBO BOL stages

Wil je graag als Grafisch ontwerper, Webdesigner of DTP’er aan de slag? Hou dan onze website in de gaten. Momenteel stellen wij erkende MBO stages op. Mocht je een BOL 4 GrafiMedia beroepsopleiding volgen en nog een stage zoeken, neem dan contact met Patrick Hofman op. Aarzel niet en kom bij Invantive alle kneepjes van het vak leren!