Ook ECABO erkent Invantive als leerbedrijf!

Studeren is vooruitzien

Projectmanagement is vooruit zien, zegt eigenlijk dat ontwikkeling vooruit zien is. Invantive B.V. helpt organisaties om risico’s te verminderen, projecten succesvol te ontwikkelen en af te ronden. Dat is onze visie en ook ons zakelijke doel.

Onze visie en zakelijke doel verschillen echter niet van het maatschappelijke doel. Namelijk maatschappelijk verantwoord ondernemen. Invantive heeft zich het helpen ontwikkelen van studenten tot volwaardige professionals als doel gesteld. Studenten van het HBO konden al bij Invantive onder deskundige begeleiding hun studie afronden en de eerste stappen in een boeiende carrière zetten. Omdat ook MBO studenten zeer gemotiveerde studenten zijn, wil Invantive ook deze studenten helpen zich tot professionals te ontwikkelen. Voor het zover is, moeten er eerst de nodige kwalificaties worden behaald.

ECABO erkende stageplekken

Om de maatschappelijke doelstelling te realiseren, is Invantive zich gaan kwalificeren. Eerder melden wij al dat Invantive door het GOC als leerbedrijf erkend is. Vandaag melden wij dat Invantive ook door het ECABO als leerbedrijf erkend is. Invantive voldoet aan de eindtermen van de MBO opleiding ICT, IT, Economie en Administratie die door de ECABO zijn opgesteld. Door aan deze eisen te voldoen, kan Invantive naast GOC ook ECABO erkende stageplekken aan MBO student aanbieden. Door het verkrijgen van deze kwalificaties laat Invantive zien dat wij als bedrijf de benodigde kennis, ervaring, tijd en middelen in huis hebben om de beroepspraktijkvorming te verzorgen. MBO en HBO studenten kunnen voortaan tijdens de verschillende fases van hun studie praktijkervaring bij Invantive op doen.

Stage lopen bij Invantive

Door het verkrijgen van deze kwalificatie is Invantive wederom een stap dichterbij het realiseren van de maatschappelijke doelstelling. Invantive helpt studenten hun studie succesvol af te ronden en zichzelf tot volwaardige professionals te ontwikkelen. Daarnaast laat Invantive ze kennis met het bedrijfsleven maken en helpt het ook branchegenoten aan gekwalificeerde professionals. De eerste GOC MBO stageplek is al aangeboden. Wij zijn nu druk bezig om een leerzame MBO ECABO stage op te stellen. Kent u iemand die een MBO IT, ICT, Economie of Administratie stage zoekt? Laat het ons weten! Wij komen graag met deze studenten in contact.