Invantive Composition vereenvoudigt complexe documenten

Invantive Composition van Invantive biedt met de nieuwste release een totaaloplossing voor het automatisch opstellen van complexe Word documenten met gegevens uit applicaties.

Automatisch invullen van documenten

Veel organisaties hebben te maken met verschillende regels en wetgevingen. Voor onder andere verzekeraars, juristen, notarissen en verkopers is het aanmaken van complexe documenten een tijdrovende activiteit. Dit zijn handmatige en herhalende handelingen wat ook weer zorgt voor fouten.
Met Composition automatiseert u deze handelingen. Vooraf opgestelde sjablonen kunnen worden ingevuld met de gewenste informatie uit een database of applicatie. Deze effectieve manier van werken bespaart kostbare tijd, omdat de gegevens niet meer handmatig ingevoerd hoeven te worden in een Word sjabloon.

CeBIT beurs

Op de CeBIT beurs presenteert Invantive van 10 tot en met 14 maart de nieuwe versie van Invantive Composition voor Word. Iedereen is van harte welkom om de stand te bezoeken. Invantive staat in hal 3 op stand K08. Er zijn nog gratis kaarten beschikbaar. Als u langs wilt komen neem dan even contact op met info@invantive.com.

Over Invantive

Naast Invantive Composition levert Invantive sinds 1992 andere softwareoplossingen voor projectmatige werkende bedrijven. De softwareoplossingen van Invantive zijn er voor bedrijven uit de vastgoed, financiƫle, bancaire, groenbeheer, technologie en ICT sector. De ervaring en kennis van het bedrijf stelt het in staat om complexe bedrijfsprocessen te optimaliseren.