Gegevens toevoegen uit database in Word

HARDERWIJK – Veel bedrijven hebben moeite met optimaliseren van het automatisch genereren van complexe documenten. Invantive Composition lost dit probleem op. Daarmee worden kosten en moeite gespaard.

Medewerkers spenderen veel tijd aan het genereren van – vaak - complexe documenten. Door veelzijdigheid van informatie, afwijkende regels en juridische regels gaat veel tijd en arbeid verloren. Ook het aantal fouten gaat omhoog als de documenten complexer worden. Daarbij is het ook nog eens een tijdrovende zaak om deze documenten op te stellen. Het automatiseren daarvan is voor veel bedrijven een grote uitdaging.

Totaaloplossing voor documentcreatie

Invantive heeft met Composition een totaaloplossing voor deze problematiek en zorgt er voor dat complexe documenten voldoen aan de wet- en regelgeving. Met Invantive Composition is het gemakkelijk om informatie uit de database te verwerken in Microsoft Word, zoals projectbudgetten, arbeidsovereenkomsten, verzekeringscontracten of andere gestructureerde gegevens. Het grote voordeel is dat met Invantive Composition documenten vanuit een documentmanagementsysteem aangemaakt en beheerd kunnen worden.

Uw winst

Door het automatiseren van informatie wordt winst gehaald uit de optimalisatie van het documentatie- en communicatieproces, worden sjablonen automatisch vanuit Word ingevuld, documenten worden opgeslagen in een bestandssysteem en zijn gemakkelijk terug te vinden met een interne zoekmachine en wordt het aantal foutief opgestelde documenten verminderd. Daarnaast is de bedrijfsinformatie nog beter beveiligd.

Eerst zien

Eerst zien en dan geloven? Neem voor een persoonlijke presentatie van Invantive Composition contact op met Invantive in Harderwijk via +31 88 00 26 500 of info@invantive.nl