Dankzij Invantive kan GuideOne Word-sjablonen vullen met gegevens uit hun database

WEST DES MOINES (VS)/HARDERWIJK – Het Amerikaanse verzekeringsbedrijf GuideOne heeft de software Invantive Composition van het Nederlandse bedrijf Invantive gekozen voor hun processen. GuideOne was op zoek naar een oplossing om juridische documenten automatisch te creëren zodat daar minder tijd aan hoefde te worden besteed.

Guido Leenders, directeur van Invantive: “GuideOne was op zoek naar een manier om minder tijd kwijt te zijn aan het opstellen van standaarddocumenten. Automatiseren was de enige mogelijke oplossing. Ze vertelden ons dat de juridische medewerkers 4-10 minuten kwijt waren aan het voorbereiden van standaarddocumenten. Het overgrote deel van de documenten bevat 7-40 variabelen of velden ter invulling. De medewerkers waren continu bezig met het invullen van dezelfde variabelen. Na het installeren van Invantive Composition is de voorbereidingstijd tot wel 70% verkort!”

Bij veel juridische documenten is automatische invulling met SQL het beste

Sam Waters, onderdirecteur van GuideOne, voegt toe: “We hebben geleerd dat de wetgeving in de Verenigde Staten continu verandert, daarom verwachten wij dat het aantal documenten dat moet worden opgesteld, zal blijven groeien, en dat de wetgeving steeds complexer zal worden. Als we sjablonen kunnen gebruiken om documenten te maken, zullen de juridische medewerkers er een minder grote kluif aan hebben. Omdat er dan minder tijd nodig is voor de voorbereidingen, kan inhoud die normaal niet gebruikt zou worden, toch worden gebruikt.”

Hulp bij het behalen van doelen

Guido Leenders: “GuideOne was op zoek naar een product dat voldeed aan twee vereisten: het programma moest te gebruiken zijn in combinatie met Microsoft Word, en het programma moest probleemloos kunnen worden gebruikt door medewerkers zonder voorkennis van IT. Invantive Composition voldeed precies aan die vereisten. Na een Proof-of-Concept bleek al snel dat wij GuideOne goed van dienst zouden kunnen zijn.”

Over GuideOne

GuideOne is een vooraanstaande nicheverzekeraar die zich richt op onroerend goed en schade in de Verenigde Staten. GuideOne Insurance richt zich sinds haar oprichting in 1947 op het bieden van superieure en betaalbare dekkingsopties voor klanten in de nichemarkten: kerken, scholen (K-12) en onderwijsinstellingen voor hoger onderwijs (middelbare scholen, universiteiten e.d.), personen in de thuiszorg, leefgemeenschappen voor ouderen en auto- en huiseigenaren. GuideOne heeft haar hoofdkantoor in West Des Moines (Iowa, Verenigde Staten) en is een van de grootste kerkverzekeraars in het land met circa 43.000 lopende polissen. In 1999 richtte het bedrijf het GuideOne Center for Risk Management® om kerken en religieuze organisaties te helpen hun evangelisten te beschermen. Dit initiatief is in 2008 uitgebreid met de oprichting van SafeChurch®, de meest uitgebreide online tool voor risicobeheer voor kerken die tot nu toe is ontwikkeld. GuideOne mag in alle staten zaken doen. Het bedrijf heeft een uitstekende beoordeling gekregen van A.M. Best en is al drie jaar op rij van 3000 bedrijven door de Ward Group in de top 50 geplaatst van best presterende verzekeraars. GuideOne verwacht dat haar premie tegen eind 2015 gegroeid zal zijn naar $650 miljoen (momenteel is dat $500 miljoen). Met deze stijging verwachten we ook dat het aantal juridische documenten zal stijgen. Ga voor meer informatie naar: www.guideone.com.

Over Invantive

Invantive B.V. is gespecialiseerd in softwareoplossingen voor bedrijven die projecten verwerven en uitvoeren. Het biedt oplossingen voor bedrijven in onroerend goed, financiën, bankieren, IT en groenvoorziening. De ervaring in project- en procesmanagement stelt het in staat om herhalende processen te stroomlijnen en te optimaliseren. Invantive biedt ook diensten zoals performance tuning, datawarehousing en rapportage. Hierdoor kunnen klanten hun bedrijf analyseren, risico’s blootleggen en er kansen van maken. Ga voor meer informatie naar: invantive.nl.