Invantive helpt Amerikaanse verzekeraar bij opstellen van juridische documenten

HARDERWIJK/WEST DES MOINES (Iowa, VS) – Invantive BV uit Harderwijk voorziet GuideOne, de grootste kerkelijke verzekeraar van de Verenigde Staten, van software die het mogelijk maakt om sneller complexe juridische documenten op te stellen.

Directeur Guido Leenders van Invantive zegt: ‘’GuideOne was op zoek naar een partner die deze ingewikkelde klus kon klaren. GuideOne mag in alle Amerikaanse staten verzekeringsproducten aanbieden en per staat verschillen de juridische documenten. Met onze software kan een groot deel van het voorbereidend werk worden geautomatiseerd." GuideOne verwacht met het gebruik van Invantive Composition meer advocaten te kunnen ondersteunen met hetzelfde aantal juridische medewerkers.

Sam Waters, assistent vice-president van GuideOne: "We waren teveel tijd kwijt aan het opmaken en aanpassen van juridische documenten. We besparen nu veel tijd en arbeid.’’ Hij schat in dat met Invantive Composition de arbeidskosten met zo’n zeventig procent worden gereduceerd.

GuideOne in West Des Moines (Iowa), Amerika’s grootste verzekeraar van onder meer kerken en scholen, was op zoek naar software die geïntegreerd kon worden in Microsoft producten. Het bedrijf verwacht verder te groeien tot een omzet van 650 miljoen dollar per jaar. www.guideone.com

Invantive uit Harderwijk is producent van financiële softwareoplossingen voor onder meer projectmatig werkende bedrijven in vastgoed, financiële-, bancaire, groenbeheer, technologie en ICT- sector. www.invantive.nl