Gratis versie Invantive Composition voor Microsoft Word

HARDERWIJK - Invantive in Harderwijk heeft haar softwareprogramma Invantive Composition een upgrade gegeven. Het programma is als proefversie gratis te downloaden van de website.

Invantive Composition heeft haar upgrade gekregen nadat de grootste kerkelijk verzekeraar GuideOne in de USA is overgestapt op deze software. GuideOne heeft de handmatige arbeid terug weten te brengen met 70%. Het grote voordeel van Invantive Composition is het gebruikersgemak en dat men zonder specialistische IT-kennis de Microsoft Word sjablonen kan aanpassen. Gebruikerskennis van Microsoft Word is voldoende. Met Invantive Composition kunnen complexe Word documenten automatisch gevuld worden met gegevens uit een database of cloud-applicatie.

In de update is meegenomen dat nu ook gegevens uit Oracle MySQL, Microsoft SQL Server, IBM DB2 UDB, Teradata, ODBC, Microsoft Access en Microsoft Excel databronnen in Microsoft Word kunnen worden verwerkt. Verder is de interface inmiddels in elf talen beschikbaar. Verder kunnen met één klik blokken, velden en parameters worden toegevoegd in een sjabloon.

Met Invantive Composition is de totaaloplossing binnen handbereik voor het opstellen van complexe Word documenten. Door het automatisch genereren van gegevens vanuit de eigen database kunnen de documenten worden aangepast aan de wet- en regelgeving, zoals bij verzekeraars, juristen en zorginstellingen. Met Invantive Composition wordt veel handmatig en herhalend werk voorkomen, wat onnodige personeelskosten uitspaart.

Groot voordeel van Invantive Composition is ook dat gemakkelijk vanaf iedere locatie documenten te bewerken, te delen en op te slaan zijn, bijvoorbeeld in een eigen applicatie of DMS. Door een strenge beveiliging is de software op gebruikersniveau rechten toe te wijzen. Hiermee wordt bedrijfsinformatie nog beter beveiligd.

Zelf uitproberen? Dat kan via de link download Invantive Composition.