Persbericht: Invantive Composition: Vooraf ingevulde sjablonen in Microsoft Word

Invantive Composition - ingevulde sjablonen en documenten openen in Word

Het bedrijf Invantive heeft een nieuwe module ontwikkeld: Invantive Composition. Hiermee is het mogelijk om sjablonen, ingevuld met gegevens uit de database van een administratief systeem, te openen in Microsoft Word. Ook kunnen documenten uit het DMS weer teruggehaald worden. De module Invantive Composition is een add-in op Microsoft Office.

De module maakt het mogelijk om documenten te maken die gestructureerde gegevens uit een database, zoals NAW gegevens, budgetconsumptie of hypotheekofferte én ongestructureerde tekst samen te voegen in een document. Hierdoor is het communicatieproces tijdbesparend en gestructureerd; 95 procent van de brief is namelijk al klaar. Daarna is het document gemakkelijk af te ronden met de bekende hulpmiddelen Microsoft Word en Powerpoint.

Ideaal dus voor bedrijven die gestructureerd correspondentie willen opstellen, maar tegelijkertijd ook de brief persoonlijk kunnen afronden op basis van de laatste stand van zaken of het laatste gesprek met een klant.

Snel documenten vinden op basis van je rechten

Dankzij Composition worden alle documenten overzichtelijk beheerd vanuit één plek. Deze module maakt het mogelijk om sjablonen dynamisch te vullen vanuit de Oracle database met bijvoorbeeld personen of budgetten. Documenten die zijn opgeslagen als BLOB of BFILE zijn direct te openen in Microsoft Word. Daarnaast is het mogelijk om te zoeken op ingevoerde classificaties en te zoeken zoals met Google binnen de documenten en sjablonen op basis van je rechten. Op deze manier is het sjabloon voor de brief of Powerpoint presentatie snel terug te vinden. De zoekresultaten zijn te groeperen.

Betaalbaar en beschikbaarheid

Invantive speelt met deze module in op het feit dat er geen standaard en betaalbare software bestaat die Office gebruikers in grote organisaties in staat stelt om sjablonen te vullen uit een database. Invantive Composition is los verkrijgbaar en geschikt om documenten en sjablonen in BLOB-s en BFILE-s formaat in een Oracle database te openen. Invantive Vision en Invantive Estate bevatten een gebruikslicentie op Invantive Composition.