Itgenboe041 melding bij meerdere gebruikers van Invantive Bridge Online

Bij de OData refresh wordt de boodschap "last review was (never) and last change was … " getoond. Dit gebeurt bij meerdere gebruikers:

Error:
The remote server returned an error:
(500) Internal Server Error.
(None; last user review was (never) and last change was on 27-10-2021 10:02, and party was last reviewed on (never) and last change was on (never).
Please log on to Invantive Cloud and diagnose the block reason given.
itgenboe041

Bij het registreren van Invantive Cloud gebruiker start een timer. Vanuit Invantive wordt regelmatig een review uitgevoerd op de nieuwe inschrijvingen op een aantal aspecten waaronder security. Deze review kan pas uitgevoerd worden nadat gebruikers zich ook voor het eerst aangemeld hebben.

In dit geval gaat het om een aantal gebruikers die wel geregistreerd zijn, maar zich niet eerder aangemeld hadden op Invantive Cloud. De timer was daardoor inmiddels verstreken, waardoor het gebruik moet wachten tot de review.

De betrokken gebruikers zullen grotendeels vandaag gereviewd zijn. Gebruikers die wel al geregistreerd zijn, maar zich nog niet aangemeld hebben zullen na het eerste aanmelding beoordeling worden.

Daarnaast is het noodzakelijk dat de gebruikers gekoppeld zijn aan de juiste organisatie. Anders ziet men de data niet of kan men geen databases registreren.

Deze vraag is automatisch gesloten na tenminste 2 weken inactiviteit nadat een mogelijk passend antwoord is gegeven. Het laatste gegeven antwoord is gemarkeerd als oplossing.

Gelieve een nieuwe vraag te stellen via een apart topic als het probleem opnieuw optreedt. Gelieve in de nieuwe vraag een link naar dit topic op te nemen door de URL er van in de tekst te plakken.