Itgenboe242 bij navigatie

Ik heb deze foutcode sinds gisteren. De tabellen kan ik zien bij “Source” in Power BI, maar zodra ik de navigation naar de tabellen doe krijg ik de itgenboe242 melding.

Is er een oplossing voor dit probleem? Het lijkt te zijn gebeurd na de herautorisatie, in opvolging van de Invantive Exact Registratie e-mail (Bring your own App).

Kan iemand me hierbij helpen? Alvast bedankt!

Welke melding staat er verder in de linker kolom onderaan bij de details in Bridge Online Monitoring als dit probleem optreedt (zei Meer inzicht met nieuwe Bridge Online Monitoring)?

Is hier al een oplossing voor? Ik loop momenteel tegen hetzelfde probleem aan.

Een verbetering is op 3 maart 2023 in productie genomen waardoor (als deze juist werkt) een voorgaande afgebroken download op een kritisch moment niet meer automatisch alle volgende downloads annuleert met HTTP status 499.

Mocht onverhoopt toch nog een keer elke download meteen eindigen met HTTP status 499, gelieve dan een antwoord toe te voegen.

Deze vraag is automatisch gesloten na 2 weken inactiviteit. Het laatste gegeven antwoord is gemarkeerd als oplossing.

Gelieve een nieuwe vraag te stellen via een apart topic als het probleem opnieuw optreedt. Gelieve in de nieuwe vraag een link naar dit topic op te nemen door de URL er van in de tekst te plakken.