Itgenlic335 De huidige licentiesleutel mist essentiele functies voor gebruik met deze versie van de applicatie

Licentiesleutels blijven normaliter behouden bij het gebruik met een nieuwe versie van een Invantive-applicatie. In het verleden is het 1x nodig geweest om de bestaande licentiesleutel opnieuw te laden door een wisseling in het versleutelingsalgoritme.

Toch kan bij een nieuwe versie een melding optreden zoals:

itgenlic335
De huidige licentiesleutel mist essentiële functies voor gebruik met deze versie van de applicatie.
Neem s.v.p. contact op met uw applicatiebeheerder voor een licentiesleutel die is gegenereerd op of na 01-01-2021. Als u een licentie voor openbare gegevens of een proefversie gebruikt, gebruikt u de knop in het licentievenster om een nieuwe licentiesleutel te laden. Uw huidige licentiesleutel was gegenereerd op 01-03-2020 voor contract L123456789 van ACME Corp.

Itgenlic335 oplossen

Een dergelijke melding komt voor na een upgrade. Gemiddeld elke twee jaar zijn er redenen om een nieuw formaat te vereisen met soms nieuwe condities.

Om de itgenlic335-melding op te lossen vraagt u een nieuwe licentiesleutel aan bij Invantive Support. Een nieuwe licentiesleutel zal automatisch een formaat hebben dat past bij de wensen van de nieuwe versie van de software. Installeer die nieuwe sleutel afhankelijk van het product zoals beschreven op: