Komt geen mutaties uit de verkoopregels Exact Online (get my report)

Bij het opvragen van een selectie in get my report uit de verkoop regels geeft het nul resultaat terwijl we zeker weten dat het in de administratie het doet in de bijlage.

Het gaat erom dat we de selectie vanuit NorthC Delft maken en hier geen resultaten uitkomen.

Kunnen jullie dat checken?

Zie in de bijlage de screenshots.

Bij de selectie van alle bedrijven en de periode 01-01-2022 - 01-05-2022 , komt er nu helemaal niks uit

Gelieve te controleren of de gebruikte Exact Online gebruiker wel rechten heeft op de verkoopregels in Exact Online zelf, bijvoorbeeld door te controleren dat de regels op te vragen zijn.

Als dat geen soelaas biedt, dan is advies om een database aan te maken op Invantive Cloud met de gebruikte Exact Online gebruiker, en daarna delegatie te geven aan Invantive zoals beschreven op Toegang via delegatie op Invantive Cloud voor consultants.

We kunnen dan de query los draaien en kijken of er ergens rechten ontbreken.

Het automatisch controleren van rechten op Exact Online is gezien beperkte stabiliteit, performance en functionaliteit van de beschikbare API’s niet haalbaar.

De persoon die ik vraag om de rapporten te draaien , maakt juist de facturen met de verkoop regels
Ik kan ook zelf facturen maken indien nodig.

We kunnen de gevraagde regels ook zien in Exact Online.

Maar wat mij het meest verbaasd, dat dit vorige maand perfect werkte, en nu opeens niet. Kan het dan een andere oorzaak hebben ?

Op basis van de beperkte beschikbare informatie valt daar momenteel niks over te zeggen zo 1, 2, 3. Exact Online lanceert bijvoorbeeld soms dagelijks nieuwe en/of gewijzigde functionaliteit zonder dat extern bekend is welke wijzigingen doorgevoerd zijn.

Advies is om dan een database aan te maken op Invantive Cloud met de gebruikte Exact Online gebruiker, en daarna delegatie te geven aan Invantive zoals beschreven op Toegang via delegatie op Invantive Cloud voor consultants.

We kunnen dan de query los draaien en kijken of er ergens rechten ontbreken.

Kunnen we dit in gang zetten; deze rapport was een goeie tool in onze processen.

Kan je ons begeleiden met de vervolgstappen ?

Ja, dat kan. Gelieve de stappen uit de vorige reactie te doorlopen.

Deze vraag is automatisch gesloten na 2 weken inactiviteit.

Gelieve een nieuwe vraag te stellen via een apart topic als het probleem opnieuw optreedt. Gelieve in de nieuwe vraag een link naar dit topic op te nemen door de URL er van in de tekst te plakken.