Maak gratis kennis met Invantive op CeBIT 2014

HARDERWIJK/HANNOVER – Invantive BV presenteert zich van 10 tot en met 14 maart 2014 op de computerbeurs CeBIT in het Duitse Hannover. CeBit is de belangrijkste computerbeurs ter wereld. Via Invantive zijn gratis kaarten te krijgen voor CeBIT.

CeBIT laat de allerlaatste trends zien op automatiseringsgebied voor de zakelijke gebruiker. Invantive komt met tal van nieuwigheden ten aanzien het hoofdthema van CeBIT: Datability. Datability gaat over de mogelijkheden om grote datavolumes te ontsluiten en te gebruiken op een verantwoorde manier. Hierin past de software van Invantive naadloos. Vandaar dat Invantive met een aantal medewerkers in Hannover aanwezig is om relaties van dienst te zijn en te adviseren.

Er is veel belangstelling voor de producten van Invantive. Zeker nadat GuideOne (de grootste kerkelijke verzekeraar in Amerika) gebruikt maakt van Invantive Composition voor het automatiseren van juridische documenten.

Automatisering en dataopslag zijn op dit moment heel actueel. Met haar software voorziet Invantive ook in deze behoefte van haar klanten. Op CeBIT laat Invantive zien dat het voorop loopt in de huidige ontwikkelingen. Er worden dit jaar maar liefst zo’n 300.000 bezoekers verwacht op CeBIT.

Invantive levert softwareoplossingen voor projectmatig werkende bedrijven. Wij leveren softwareoplossingen voor de vastgoed, financiële, bancaire, groenbeheer, technologie en ICT en sector. Onze ervaring in project en procesbeheersing stelt ons in staat complexe bedrijfsprocessen te optimaliseren. Om specifieke bedrijfsprocessen te doorgronden en te analyseren, levert Invantive diensten zoals: performance tuning, datawarehousing en regelgevende rapportage. Met deze diensten kunnen wij uw bedrijfsprocessen nauwkeurig analyseren en vroegtijdig valkuilen van kansen onderscheiden. Met Invantive als partner heeft u alle kennis in huis om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, arbeidskosten te verminderen en uw bedrijfsresultaten te verbeteren. Meer informatie: invantive.nl.