Meer rapportagemogelijkheden in Exact Online met Business Software Haaglanden en Invantive Control

Harderwijk/'s-Gravenhage - Exact Online specialist Business Software Haaglanden (BSH) helpt ondernemers met Exact Online aan meer inzicht in hun bedrijf met Invantive Control for Excel, de slimme rapportage- en analysetool voor Exact Online.

Meer dan 200.000 organisaties wereldwijd gebruiken de bedrijfssoftware van Exact Online. De Exact Online implementatiepartner Business Software Haaglanden helpt hen hierbij om hun ambities in daden om te zetten.

Ondernemers sturen hun bedrijf graag op basis van bedrijfsspecifieke cijfers. Het real-time samenstellen van bedrijfsspecifieke cijfers op basis van Exact Online is arbeidsintensief. Dankzij de slimme softwareproducten van Invantive zoals Invantive Control for Excel is het mogelijk om deze cijfers real-time en doorlopend gemakkelijk op te vragen uit Exact Online en eventueel na correctie weer vast te leggen in Exact Online.

Accountants kunnen ook gemakkelijk over talrijke bedrijven heen analyses uitvoeren en cijfers consolideren, direct vanuit Excel met handige Excel-formules.

Exact Online rapportages op maat

BSH biedt haar relaties nu de mogelijkheid om rapportages op maat te laten samenstellen door haar consultants met bedrijfsspecifieke cijfers. De consultants van BSH verzorgen daarbij zowel het samenstellen van de extra rapportages als de juiste inrichting van Exact Online en de invoering in het bedrijfsproces.

Zo krijgen ondernemers gemakkelijk en betrouwbaar inzicht in hun onderneming en kunnen ze zich concentreren op ambities.

Over Business Software Haaglanden (BSH)

BSH, gevestigd in ‘s-Gravenhage en Huizen, is een van de door Exact geselecteerde Exact Online Implementatiepartners. BSH begeleidt met een team van enthousiaste en ervaren consultants dagelijks klanten met de ingebruikname van Exact Online. BSH ondersteunt alle abonnementen en branches. Meer informatie over Business Software Haaglanden.

Over Invantive

Invantive biedt een uitgebreide en geïntegreerde reeks van software-oplossingen voor bedrijven over de gehele wereld. We leveren unieke software-oplossingen voor Exact Online, vastgoedbedrijven, projectmatig werkende bedrijven en banken.