Probeer gratis software voor projectplanning en procesmanagement

HARDERWIJK – Invantive heeft een gratis proefversie van haar projectmanagement software Invantive Vision online gezet. Invantive Vision is vooral geschikt voor bedrijven die projectmatig werken.

Invantive Vision is een flexibele projectplanning en procesmanagement softwareoplossing die zich richt op het samenbrengen van betrokken partijen voor het initiëren, plannen, beheren, uitvoeren en optimaliseren van projecten en bedrijfsprocessen. Invantive Vision beschikt over een klantrelatiesysteem (CRM), documentmanagementsysteem (DMS), realtime database, query tool, full audit trail en workflow motor. Met deze functies stelt Invantive Vision u in staat om uw bedrijfsprocessen volgens PRINCE2, ITIL, ISO en CMM te definiëren, in te richten, te monitoren en te optimaliseren.

Efficient en effectief

Dit betekent dat bedrijfsprocessen eenvoudig zijn te verbinden, zoals orderverwerking, taakplanning, agendabeheer, contact- en contractbeheer, budgetbeheer, projectanalyse en facturering, waardoor de arbeidskosten dalen en de productiviteit wordt verhoogd. Daarnaast kunnen financiële gegevens met Invantive Vision automatisch worden uitgewisseld met een groot aantal boekhoudprogramma’s. Hierdoor is Invantive Vision de totaaloplossing voor het optimalisering van procesmanagement, waarbij de betrokken partijen effectiever en efficiënter kunnen samenwerken.

Proberen

Voor meer informatie en het gemakkelijk online installeren van Invantive Vision kijk op Invantive Vision en probeer de gratis versie.