Proefversie Invantive Vision gratis te gebruiken

De proefversie van softwareoplossing Invantive Vision is nu gratis te gebruiken. Deze flexibele projectplanning en procesmanagement oplossing is er voor projectmatig werkende bedrijven. De software, met Microsoft interface, richt zich op het samenbrengen van betrokken partijen bij projecten of bedrijfsprocessen.

Kosteloos proberen van software voor projectbeheersing

Invantive Vision bevat een CRM systeem, projectbudgetbeheersing, workflow engine, documentmanagement systeem en andere functies. Deze tools zijn ook gratis te gebruiken, zolang de proefversie kosteloos te downloaden is. Klanten kunnen dus vrijblijvend hun bedrijfsprocessen optimaliseren. Deze bedrijfsprocessen kunnen orderverwerking, taakplanning, agendabeheer, budgetbeheer of projectanalyse zijn. Al deze bedrijfsprocessen beheert men met Invantive Vision in één systeem.

Projectbeheersing

Doordat alles in één systeem zit verlopen verschillende bedrijfsprocessen parallel aan elkaar. Zo dalen de arbeidskosten, maar verhoogt de productiviteit. Invantive Vision stelt u in staat om financiële gegevens met verschillende boekhoudprogramma’s uit te wisselen. Bijvoorbeeld met Exact Online, King, UNIT4 Multivers en Reeleezee. Dit betekent dat onder andere kasstroomprojecties en werkbonnen met deze boekhoudprogramma’s gedeeld kunnen worden. Met de software van Invantive is het mogelijk een deel van een financieel rapport eenvoudig op te vragen.

Software met Microsoft interface

Invantive Vision is een zeer gebruiksvriendelijke softwareoplossing. Het programma is een toevoeging op Microsoft producten zoals Microsoft Word en Microsoft Outlook. Dit sluit goed aan bij de werkzaamheden en programma’s van de meeste bedrijven. De integratie met Outlook biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om de personeelsplanning en tijdregistratie in de agenda te delen en te synchroniseren. Dit betekent dat vanaf elke locatie procesmanagement activiteiten gecontroleerd en aangestuurd kunnen worden. Dit betekent meer grip op uw projecten.

Meer weten? Probeer de proefversie van Invantive Vision.