Invantive Vision Atria integreert documentenbeheer in uw projectbewaking

Invantive® heeft onlangs de release Atria van Invantive Vision beschikbaar gesteld voor haar relaties. Met deze nieuwe release is documentenbeheer volledig geïntegreerd in de projectbewaking. Invantive Vision had al uitgebreide mogelijkheden om uw projecten financieel exact te volgen, zoals met prognoses, kas- en omzetstromen. Voortaan kunt u ook het proces nog beter volgen doordat op een plek alle documenten verzameld zijn.

Google Zoeken

Met de hulp van Google-achtige zoekfuncties kunt u snel uit duizenden documenten de juiste contracten of gespreksnotities terugvinden. Het maakt daarbij niet uit of de documenten in Microsoft Word, scans of Adobe PDF formaat zijn vastgelegd.

Microsoft Outlook Integratie

De integratie met Microsoft Outlook maakt het makkelijk om alle e-mails met een klik te archiveren en documenten bij een onderwerp snel terug te vinden. Maar vanuit Outlook kunt u ook snel alle relaties en leveranciers uit de projectbewaking terugvinden onder uw contactpersonen. En de registratie van gemaakte uren is nu ook mogelijk vanuit de Outlook-agenda.

Totaaloplossing voor IT-bedrijven

Invantive Vision stelt IT-bedrijven in staat om hun klanten snel en flexibel van dienst te zijn, met een minimum aan overhead.

Meer weten? Neem contact op met Guido Leenders