Nauwkeurig uren registeren met Invantive Vision

HARDERWIJK – Een goede urenregistratie is van groot belang bij de uitvoering van projecten. Invantive Vision is projectplanningssoftware waarbij arbeidsuren vanuit Outlook nauwkeurig, zelfs per minuut, geregistreerd kunnen worden.

Invantive Vision is een softwareoplossing die u in staat stelt om uw bedrijfsprocessen vanaf elke locatie te beheren. Projectmatig werkende bedrijven hebben met Invantive Vision alle functies die nodig zijn om projecten te initiëren, te plannen, te beheren en succesvol te voltooien. Functionaliteit en flexibiliteit maken van Invantive Vision dé softwareoplossing om uw projectplanning, procesmanagement en projectadministratie activiteiten online en in Microsoft Outlook te verrichten.

Met name vanuit de advocatuur en adviesbureaus kwam de vraag om per kleinere tijdseenheid te kunnen declareren. Hierdoor wordt het mogelijk om met meer precisie een factuur op te stellen, maar ook om een project te sturen. Daarnaast biedt de integratie met Microsoft Outlook u de mogelijkheid om de personeelsplanning en tijdregistratie in de agenda te synchroniseren en te delen. Voor u betekent dit dat u vanaf elke locatie procesmanagement activiteiten kunt controleren en aansturen, met als voordeel meer grip op uw projecten. De gebruiksvriendelijke interface stelt u in staat om vanaf elke locatie procesmanagement activiteiten zoals: project initiatie, personeelsplanning, taakplanning, documentbeheer en facturatie aan te sturen.

Met Invantive Vision heeft u een totaaloplossing om uw projectplanning en projectadministratie processen online en met Microsoft Outlook te beheren.