Problemen ophalen tabel ExactOnlineREST.Incremental.TransactionLinesIncremental@eol

De volgende tabel halen wij op uit Exact:

ExactOnlineREST.Incremental.TransactionLinesIncremental@eol

Als wij heel de tabel zonder filtering ophalen in de ‘Power Query Editor’ in Power BI lijkt dit goed te gaan.

Als we eenmaal de tabel echt inladen in Power BI dan ontbreken er heel wat transactie regels uit de tabel, terwijl deze wel te zien zijn in de Power Query editor.

Nu hebben we dit verholpen door alleen regels op te halen van na 31-12-2018, dan kunnen op een of andere manier wel alle regels uit deze tabel opgehaald worden.

Heeft iemand enig idee hoe dit komt. Zit er een bepaalde limiet op het ophalen van regels?

Dit is geen bekend probleem. Er is geen praktische limiet aan het aantal regels buiten de limiet van 4 miljard regels, maar meer dan 10 miljoen regels verwerken op Invantive Cloud loopt wel tegen praktische problemen aan zoals “fair use”.

Beide downloads lopen via dezelfde infrastructuur en moeten identieke inhoud hebben, behoudens eventuele filtering die aangevraagd wordt.

Is het mogelijk om van beide requests de schermafdruk van de details van het request op te nemen (na verwijdering van persoonlijke informatie) uit Invantive Bridge Online Monitoring (zie Meer inzicht met nieuwe Bridge Online Monitoring)?

Deze vraag is automatisch gesloten na tenminste 2 weken inactiviteit nadat een mogelijk passend antwoord is gegeven. Het laatste gegeven antwoord is gemarkeerd als oplossing.

Gelieve een nieuwe vraag te stellen via een apart topic als het probleem opnieuw optreedt. Gelieve in de nieuwe vraag een link naar dit topic op te nemen door de URL er van in de tekst te plakken.