Tableau connector voor Twinfield

Invantive Cloud biedt nu ook voor Tableau de mogelijkheid om real-time gegevens te importeren vanuit een enkele Twinfield-administratie of meerdere administraties in 1x in Tableau. De stappen voor het koppelen zijn vrijwel identiek aan het gebruik met andere rapportagesoftware en staan beschreven in het stappenplan:

De Tableau Twinfield-connector is beschikbaar binnen Invantive Office for Entrepreneurs voor EUR 59 per maand (vaste prijs tot/met 100 administraties en alle 80 connectoren door elkaar). Invantive Office for Entrepreneurs kan uitgeprobeerd worden met een 6 maanden durende proef die automatisch afloopt zonder verplichtingen. Naast de Tableau-connector kunnen ook de Microsoft Power BI-connector en de connector voor Microsoft Excel gebruikt worden. Het abonnement biedt toegang tot alle data die Twinfield via API’s aanbiedt (circa 125 tabellen).

De Twinfield-data wordt tijdens het maken van de verbinding geactualiseerd door de Tableau-connector. De cachelevensduur kan ingesteld worden, waarbij de minimaal waarde 1 uur is voor Invantive Office for Entrepreneurs.

Andere Servernaam om Tableau foutmelding 7C19CF64 te voorkomen

Gebruik echter de server “app-online” in plaats van “bridge-online” om Tableau-foutmelding 7C19CF64 te voorkomen. Een URL zoals:

https://bridge-online.cloud/acme-twinfield/odata4

wordt dan:

https://app-online.cloud/acme-twinfield/odata4

We wachten nog op een fix op een Microsoft bibliotheek om Tableau-verbindingen ook mogelijk te maken via Bridge Online zonder andere gebruikers te hinderen.