Update moment(en) datacontainers

Is het mogelijk om het updatemoment van de datacontainer Exact Online in te stellen?

Ik wil graag op bepaalde tijden een bijgewerkt rapport ter beschikking stellen.

Het updatemoment van een datacontainer op Invantive Cloud bepaal je zelf: het onderdeel Invantive Bridge Online van Invantive Cloud om de gegevens op te halen werkt op basis van het pull-principe: de eindgebruiker trekt aan het touwtje en dan pas worden de gegevens opgehaald.

Mochten dezelfde gegevens in korte tijd herhaaldelijk opgevraagd worden, dan worden telkens dezelfde gegevens uit cache aangeboden. De duur kan ingesteld worden zoals beschreven op Versheid data in Power BI en Differentieer OData4 cachegedrag met Power BI.

Zie voor meer informatie: Invantive Cloud Structure

Ter info: de ondergrens is verlaagd van 4 uur naar 1 uur voor de meeste abonnementen zoals beschreven op Verlaging cache geldigheid voor meer actuele cijfers na importeren in Power BI.

Deze vraag is automatisch gesloten na tenminste 2 weken inactiviteit nadat een mogelijk passend antwoord is gegeven. Het laatste gegeven antwoord is gemarkeerd als oplossing.

Gelieve een nieuwe vraag te stellen via een apart topic als het probleem opnieuw optreedt. Gelieve in de nieuwe vraag een link naar dit topic op te nemen door de URL er van in de tekst te plakken.